Zadar: Testiranje na covid-19 u Poliklinici, cijena 1506 kuna

Zadar: Testiranje na covid-19 u Poliklinici, cijena 1506 kuna

Prema informacijama iz Stožera Civilne zaštite Zadarske županije, stanje na zadarskom području i dalje je nepromijenjeno.

Jučer je testirano devet uzoraka i svi su negativni. Upute o testiranjima nalaze se na službenim mrežnim stranicama Zavoda za javno zdravstvo Zadarske županije.

Služba za mikrobiologiju i parazitologiju od 4. svibnja 2020. godine provodi testiranje pomoraca i ostalih osoba kojima je potrebna potvrda o testiranju na SARs-CoV-2 iz uzoraka nazofarinksa i orofarinksa.

Testiranje se provodi molekularnom dijagnostikom RT – PCR metodom.

Uzimanje i testiranje uzoraka provodi se isključivo po prethodnoj narudžbi i dogovoru na broj telefona 023/300-847.

Uzimanje uzoraka provodi se na za to utvrđenom mjestu ispred montažnog objekta postavljenog na gospodarskom prilazu Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Ljudevita Posavskog 7a, na zapadnom ulazu u zgradu Poliklinike OB Zadar svakog radnog dana od 11 do 12 sati.

Nalazi su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku sutradan na šalteru službe ili se po dogovoru mogu dostaviti putem pošte ili e-maila.

Cijena usluge testiranja je 1.506,08 kuna i plaća se unaprijed.

Upute za plaćanje: Narudžbenicu s potrebnim podacima poslati na e-mail: saldakonti@zjz.t-com.hr, nakon čega će se izdati ponuda s podacima za plaćanje. Po izvršenoj uplati pristupa se testiranju, nakon čega se izdaje i šalje račun za obavljenu uslugu. Za sve informacije vezano za plaćanje nazvati na 023/300-832.