Ponuda TZO Preko na novoj internetskoj stranici

Ponuda TZO Preko na novoj internetskoj stranici

Na adresi www.preko.hr od danas je dostupna nova internetska stranica Turističke zajednice Općine Preko.

Prema riječima direktora TZO Preko Ivana Košte, izrada novog vizualnog identiteta, koji je uključivao novi logo te knjigu standarda za marketinško i poslovno djelovanje te novu web stranice, pokrenuta je prije dvije godine.

– U suradnji s tvrtkom Fer Projekt iz Zadra osmislili smo i izradili novu web stranicu koju smo nakon godinu i pol rada pustili u „pogon“. Zasad je dostupna samo dvojezična verzija (hrvatski i engleski), a uskoro će biti napravljene i verzije na njemačkom, francuskom i talijanskom jeziku, najavljuje Košta.

Dijelovi stranice kao što su „smještajni kapaciteti“ te „manifestacije i događanja,“ i „kutak za iznajmljivače“ napravljene su u CMS sustavu i svaki tjedan ih ažuriraju djelatnici TZO Preko uz aktivan rad na društvenim mrežama Facebook i Instagram sukladno najnovijim marketinškim trendovima u turizmu.

– Manji dio financijskih sredstava, 8437 kuna, za novu web stranicu i novu kartu „Aktivni odmor otoka Ugljana“ dobili smo na „Natječaju za podizanje vidljivosti regionalnog brenda kroz promotivne alate sustava TZ-a u 2019.“ od TZ Zadarske županije. Htio bih istaknuti da na web stranici moramo napraviti još kompletan unos smještajnih kapaciteta, što će također biti uskoro vidljivo, dodaje Košta.

I u ovom specifičnom vremenu, ističe, ne smijemo posustati s marketinškim aktivnostima, a kvalitetne web stranice, uz društvene mreže, postale su glavna „vrata kuće“ u cijelom turističkom sektoru i prvi kontakt s gostima!