Zadar: Još dvije osobe pozitivne na koronavirus, u Biogradu otvoreni kafići!!!

Zadar: Još dvije osobe pozitivne na koronavirus, u Biogradu otvoreni kafići!!!

Na području Zadarske županije još su dvije osobe pozitivne na koronavirus pa je ukupan broj oboljelih 61, priopćili su u četvrtak iz Stožera Civilne zaštite Zadarske županije.

Na COVID odjelu Opće bolnice Zadar hospitalizirano je devet pacijenata, četvero ih je na respiratoru i njihovo je stanje nepromijenjeno, a pacijent koji je u utorak pri padu s prvoga kata COVID odjela u zadarskoj bolnici zadobio teške tjelesne ozljede je stabilan.

Iz Opće bolnice Zadar u Specijalnu bolnicu za ortopediju u Biogradu premješteno je još troje pacijenata, tako da je sada u toj zdravstvenoj ustanovi sedmero oboljelih s lakšim simptomima.

U tijeku je zdravstveni nadzor nad 783 osobe u samoizolaciji, a ta mjera završila je za 1401 osobu.

U srijedu navečer službenici Policijske postaje Biograd, prilikom kontinuiranog nadzora, u suradnji s Državnim inspektoratom zatekli su otvorena dva ugostiteljska objekta, u Dragama i Biogradu, dok su u unutrašnjosti bili gosti kojima se posluživalo piće. Turistički inspektor Državnog inspektorata, Ispostave Zadar, zapečatio je objekte, a vlasnicima će biti izdan prekršajni nalog na iznos od 5000 kuna.

U posljednja 24 sata policija je na prometnim punktovima evidentirala 48 osoba bez valjanih propusnica.