Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

NŠK Sv. Mihovil donirao dresove školama na Ugljanu i Pašmanu

Nakon lanjskih donacija sportskih rekvizita svim dječjim vrtićima na Ugljanu i Pašmanu, NŠK Sv. Mihovil ovoga je puta donirao osnovne škole Valentina Klarina u Preku i Vladimira Nazora u Neviđanima.

Delegacija Sv. Mihovila, predvođena sportskim direktorom kluba Damirom Korenovim i seniorskim igračima, kapetanom Denijem Kolegom i Marinom Tomićem, uručila je ravnateljima Kristijanu Smudu i Ivanu Hrabrovu dvije garniture nogometnih dresova koje će uvelike olakšati školskim ekipama koje nastupaju na županijskom natjecanju osnovnih škola u nogometu.

– Suradnja dviju škola i kluba od velike je važnosti za sve uključene i temelj je sportskog odgoja naše djece. Drago nam je da smo nakon vrtića u mogućnosti pomoći i našim osnovnim školama. Svi naši polaznici škole nogometa pohađaju obje osnovne škole te je naša zajednička obaveza pomagati djeci koliko god možemo, rekao je Korenov te istaknuo da s oba ravnatelja klub ima odličnu suradnju i zajedničkim snagama pokušava se što više djece uključiti u sport.