Otvorene prijave za natjecateljsku utrku “Išku kraljicu”

Otvorene prijave za natjecateljsku utrku “Išku kraljicu”

Otvorene su prijave za “Išku kraljicu”, jedinstvenu utrku koja će se održati 21. prosinca od 17.30 u Velom Ižu, javljaju iz Turističke zajednice Grada Zadra.

Broj sudionika za natjecateljsku utrku je 100, a želite li se prijaviti, pošaljite mail s potvrdom prijave (ime, prezime, godina rođenja) na iskakraljica@gmail.com

Na dan utrke do 18.30 na info pultu svaki sudionik potpisat će disclaimer o nastupu, platiti kotizaciju u iznosu 50 kn i uzeti dres sa stratnim brojem.

RASPORED DOGAĐANJA:

  • 12.45 – dolazak 90 tona snijega iz Like
  • 17.30 – dječja sanjkaška utrka na lopatama “Iška princeza& Iški princ”
  • 18.45 finalne pripreme
  • 19 h – spektakularna utrka “Iška kraljica”

DJEČJA UTRKA „IŠKA PRINCEZA/IŠKI PRINC“

Sve potrebne informacije koje trebate znati o premijernoj dječjoj utrci u sklopu Iške kraljice: pravo nastupa imaju djevojčice i dječaci u dobi od 6 do 12 godina. Svi natjecatelji dobivaju lopate za sanjkanje i to je jedino „skijaško“ sredstvo s kojim se može sudjelovati u utrci. Za sve koji se prijave,organiziran je prijevoz brodom Zvijezda Kvarnera, koji polazi iz Zadra u 14.30 s donje Rive (pored gradskog mosta). Zvijezda Kvarnera pristaje u Veli Iž, 150 m od lokacije utrke. Povratak iz Velog Iža u Zadar brodom Zvijezda Kvarnera bit će u 20 sati.

Prijevoz vrijedi za prijavljene natjecatelje uz pratnju roditelja ili druge odrasle osobe uz dozvolu roditelja. Djeca ne smiju sama ulaziti na brod! Svako dijete u pratnji može imati najviše dvije odrasle osobe (mama i tata, djed i baka, mama i baka itd.) Ako netko ima namjeru ostati u Velom Ižu iza vremena predviđenog organiziranog povratka, u tom slučaju potrebno je rezervirati/kupiti karte za povratnu izvanrednu liniju koja je na rasporedu u kasnijim večernjim satima nakon završetka cijelog programa “Iške kraljice”.

Kako se prijaviti? Putem službenog e-maila iskakraljica@gmail.com potrebno je poslati prijavu za dijete koja sadrži, ime i prezime djeteta, dob,spol te kontakt(email) roditelja/pratnje

Prijave počinju 13. prosinca 2019. Broj sudionika je ograničen te će se prijave zatvoriti kod popunjavanja maksimalnog broja sudionika.

Svi sudionici dobivaju u vlasništvo lopatu za sanjkanje, a prve tri odlične nagrade i dalje ostaju iznenađenje koje će biti otkriveno nakon završetka dječje utrke “Iška princeza/ Iški princ”.

Voditelj će biti Mario Petreković.

Fotografija TZG Zadra