Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

U Ugljanu, Preku i Kalima snimljen spot za pjesmu “Zbogom ljubavi moja”

U Ugljanu, Preku i Kalima u subotu je snimljen video-spot za pjesmu “Zbogom ljubavi moja” koju izvode Katarina Blaslov iz Kali i muška klapa Fundamenat.

Pod redateljskom palicom autora glazbe i teksta Olivera Telca, spot su snimili dugogodišnji suradnici CMC TV-a Ivan Grancarić i Marin Gospić.

-U priči o nesretnoj ljubavi, koja nas vraća u rane pedesete godine prošloga stoljeća, a zbila se na našem otoku, sudjeluje 30-ak statista. Uz pjevačicu Katarinu Blaslov, u glavnim su ulogama Rozana Dražić, Domagoj Bašić i Ivona Grgurev. Inscenirali smo jedan pir, a sve se događa na autentičnim lokacijama, u klaustru Samostana sv. Jeronima u Ugljanu, na Brižićevom dvoru u Preku i ispred crkve sv. Lovre u Kalima. Ovim putem želim zahvaliti svima koji su sudjelovali u snimanju spota, pokroviteljima – općinama Preko i Kali i TZO Kali, a na gostoprimstvu posebno sestrama Družbe Kćeri Milosrđa u Samostanu sv. Jeronima u Ugljanu, kaže poznati sutomiški skladatelj i tekstopisac Oliver Telac, koji je pjesmu  “Zbogom ljubavi moja” snimio početkom ožujka.

Spot će, najavljuje, biti gotov za otprilike tri tjedna, ponudit će se izdavačkim kućama, a u planu je i posebna promocija u kino-dvorani u Kalima.

Pjesmu “Zbogom ljubavi moja” skladao je Oliver Telac, aranžer je Renato Babić, koji je odsvirao gitare i mandoline, violinu je svirao Zdravko Pleše, kontrabas Marijo Salopek, a mix i produkciju potpisuje Ivan Grancarić, koji će ujedno biti i producent video-spota.