Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

City Games: Najspretnija ekipa Srdela iz Dobropoljane

Sportsko-zabavni spektakl, inačica nadaleko poznatih Igara bez granica, ponovno se vratio na otok Pašman nakon tri godine pauze s potpuno novom scenografijom i brojnim iznenađenjima.

Pred više od 1000 gledatelja, koji su svojim bodrenjem poticali natjecatelje da daju svoj maksimum, svoje snage i umijeće odmjerilo je šest ekipa, od čega je bilo pet izvrsnih domaćih ekipa i jedna vesela gostujuća ekipa iz Rusije.
Ekipe su se nadmetale u modernim inačicama zabavnih, tradicionalnih City Games igara kao što su vino, leteći vaterpolo, pršut, morska košarka i veslo.

Zlatom su se okitili natjecatelji ekipe Srdele iz Dobropoljane. Ekipa Srdele imala je izvrstan start, no u trećoj igri Pršut je popustila i izjednačila se sa sumještanima, ekipom Nautilus. No, odmah se vratila na svoju vodeću poziciju osvojivši maksimalan broj bodova u posljednje dvije igre, morska košarka i veslo te odnijela pobjedu sa uvjerljiva 43 boda.

Srebro je otišlo u ruke ekipi Nautilus iz Dobropoljane sa osvojenim 31 bodom, svakako treba napomenuti njihovu vještinu plivanja i veslanja koja ih je dovelo na drugo mjesto sa igrama Pršut i veslo.

Brončana ekipa Garmenjak iz Barotula osvojila je 28 bodova. Za njh je bila presudna igra veslo u kojoj su osvojili izvrstan rezultat te time zauzeli treće mjesto.

Svakako moramo spomenuti ekipu Kalingrad iz Rusije koja je uveliko pridonijela odličnoj atmosferi i završila natjecanje sa osvojenih 26 bodova.

Razigrana i vesela noć u Dobropoljani, na otoku Pašmanu prepričavat će se još danima među onima koji su se natjecali ili bodrili svoje favorite te se nadamo da ćemo i idućih godina imati mogućnost uživati u novom izdanju City Games natjecanja.

REZULTATI – DOBROPOLJANA, PAŠMAN (HR REPECHAGE) 11.08.2019.

1. mjesto: Srdele (Dobropoljana) – 43 boda
2. mjesto: Nautilus (Dobropoljana) – 31 bod
3. mjesto: Garmenjak (Barotul)- 28 bodova
4. mjesto: Kalingrad (Rusija) – 26 bodova
5. mjesto: Deloro (Pašman) – 23 boda
6. mjesto: Pašman (Pašman) – 17 bodova