Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Klapa Basket nastupila na festivalu Melodije hrvatskoga juga

Na Pjaci u središtu Opuzena, gdje se sinoć održao 26. festival Melodije hrvatskoga juga, Basket klapa otoka Ugljana opjevala je svoju drugu autorsku kompoziciju “Cvit bez vode”.

U konkurenciji 25 pjesama i izvođača, Klapu Basket publika je proglasila najsimpatičnijom i nagradila dugotrajnim pljeskom i umjetničkom slikom.

Pjesmu “Cvit bez vode” potpisuju autorski dvojac Denis Maričić Denndo i Marko Dunatov, a kako nam je rekao Branko Kolega iz Klape Basket, uskoro će biti objavljen spot koji se nedavno snimao u Ugljanu i u kojemu je gostovala Udruga Điran.

Grand prix festivala Melodije hrvatskoga juga dobila je Klapia Cambi, koja je nastupila s pjesmom “Za tebe učinija bi’ sve”.

Prvo mjesto publike pripalo je Branku Medaku i Zoranu Bebiću Bebi koji su izveli “Pismu Vinku”, dok je prvo mjesto žirija osvojila Vivien Galletta s pjesmom “Šećerna vodica”.

Drugo mjesto prema glasovima publike pripalo je Marku Škugoru i pjesmi “Kako te jubim ja”, a prema glasovima žirija Klapi More s pjesmom “Osta san uvik njen”.

Treća nagrada publike pripala je Neveni Gnječ s pjesmom “Ostani još noćas”, a žirija Ivanu Rapiću Innu i pjesmi “Pripadaš mi”.

Fotografije Metkovic-news i Klapa Basket