Sutomišćica i Dobropoljana odlučuju o posljednjem polufinalistu Kupa otoka

Sutomišćica i Dobropoljana odlučuju o posljednjem polufinalistu Kupa otoka

Nogometaši Sutomišćice i Dobropoljane odlučivat će o posljednjem polufinalistu Kupa otoka, turnira koji je ovog ljeta dočekao reizdanje nakon 23 godine stanke.

Utakmica se igra na igralištu u Sutomišćici u nedjelju, 4. kolovoza s početkom u 18.30 sati.

Trećeg polufinalista Kupa otoka saznali smo u utorak nakon ogleda Preka i Kali. Iako su Kaljani u turnir ušli kao glavni favoriti za naslov, Prečani su se u četvrtfinalu pokazali kao iznimno zahtjevan protivnik.

Odlično taktičko postavljeni dobro su se nosili s vrlo opasnim ofenzivcima Kaljana, a presudio je trenutak nepažnje obrane Preka u 40. minuti kada Kaljani pogotokom Josipa Zelenčića dolaze do vodstva 1-0, koje se pokazalo i kao konačni rezultat utakmice.

Kod pogotka Kaljana Prečani su glasno tražili tražili zaleđe, ali su glavni sudac Damir Dukić Kuke i pomoćnik Mario Nikpalj procijenili da je pogodak regularan. Kaljani će, tako, u polufinalu igrati protiv Banja koji je plasman među četiri najbolja izborio pobjedom nad Pašmanom 4-1.

Pobjednik susreta Sutomišćica – Dobropoljana u poluzavršnici ide na momčad Ugljana, koja je s 4-2 bila bolja od Poljane.