Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Udruga Mozaik u Sušici otvorila malu izložbeno-prodajnu galeriju

U Sušici, 50-ak metara od mjesne lučice, u četvrtak navečer otvorena je mala izložbeno-prodajna galerija Udruge Mozaik.

Iako je udruga pokrenuta prije nepunih godinu dana, rad Božice Kliman, osnivačice i predsjednice, poznat je i prepoznat već dulje vrijeme zahvaljujući ponajprije mozaik-klupama koje je u sklopu projekta “Svako misto svoju klupu ima” izradila u Ugljanu, Mulinama, Malom Lukoranu, na Sestrunju, u Sušici, a ovoga ljeta unikatne klupe dobit će Guduće i Čeprljanda.

– Udruga Mozaik otvorena je svim kreativcima, ljudima koji se ili profesionalno ili amaterski bave nekim oblikom  umjetnošću. Galerija je mjesto na kojemu mogu izlagati, a u budućnosti planiramo održavati različite radionice ili možda čak i tematske izložbe, naglasila je na otvaranju, zapravo malom neformalnom druženju Božica Kliman.

U galeriji se predstavljaju članice udruge: Đurđa Ferina, slike, Antonija Božičević, nakit, Tanja Rebac Perica, slike i  oslikane kupe, Branka Rebac Goja, slike i nakit od naplavina, Paola Sorić Kucelin, platneni privjesci u obliku morskih životinja punjeni lavandom, Zdenka Borić, nakit, i Andrina Luić, fotografije.

Galerija ce raditi srijedom, petkom, subotom i nedjeljom od 19 do 21 sat.