Preko: Turnir u nogotenisu, a nakon finala koncert Let 3

Preko: Turnir u nogotenisu, a nakon finala koncert Let 3

Među brojnim ljetnim sportskim i zabavnim događanjima na Ugljanu i ove godine po atraktivnosti se izdvaja Turnir u nogotenisu i koncert riječke rock-grupe Let 3 u Preku.

– U želji da u Preko dovedemo drukčiji, dinamičan i zanimljiv sport drugu godinu zaredom, u suradnji s TZO Preko i Općinom Preko, organiziramo turnir koji spaja nogomet, tenis i dobar rock, najavljuje Karmen Gregov, predsjednica Udruge mladeži Preka.

Sistem igre je 2 na 2, gdje parovi pokušavaju ostvariti što veći broj bodova prebacujući nogama loptu preko teniske mreže u protivničko polje, a kod svakog prebacivanja lopta smije dotaknuti pod samo jednom. Igra se na 2 dobivena seta, a svaki set do 11 bodova. Ove godine prijavilo se 18 ekipa, dvije više nego lani. Kotizacija po ekipi iznosi 150 kuna, a pobjednike očekuju novčane nagrade i pehari (1. mjesto 2000 kn + pehar, 2. mjesto 1500 kn + pehar i 3. mjesto 1000 kn + pehar).

-Turnir traje od 10. do 13. srpnja, kada će nakon finala na pozornici u središtu Preka nastupiti legendarni i uvijek atraktivni riječki rockeri Let 3, a nakon koncerta za dobru atmosferu i party do ranih jutarnjih sati zadužen je DJ Davor Valčić. Ovim putem Udruga mladeži Preka želi se zahvaliti Općini Preko, TZO Preko i svim sponzorima koji su financijski pomogli da se održi Turnir u nogotenisu, ističe Karmen Gregov te poziva sve ljubitelje sporta i dobre glazbe da im se pridruže od 10. do 13. srpnja u središtu Preka, ispred glavne pozornice, i dobro se zabave.

Izvučene skupine Turnira u nogotenisu Preko 2019.

Skupina A

1. Škaričini
2. Milan
3. Duja Špadi

Skupina B

1. Lukoran
2. Srna i Vuk
3. Dobropoljana

Skupina C

1. Harašo
2. FK Limeni
3. Duo Pegla

Skupina D

1. Inter
2. Nema više rimske prednosti
3. Pijane Budale

Skupina E

1. Smiljevac
2. Tramerka
3. Smaja

Skupina F

1. Santa Fe
2. Ridikuli Preko
3. Nema Jarca do Lukoranca…

Sve informacije vezane uz Turnir u nogotenisu pratite na FB stranici Udruge mladeži Preka.

 

Fotografija bljesak.info