Vikend u znaku druge po redu “Glumačke regate”

Vikend u znaku druge po redu “Glumačke regate”

U organizaciji Marine Preko i TZO Preko, od 22. do 25. lipnja održat će se drugo izdanje „Glumačke regate“.

Jedrit će se od Preka do Sali, a veći dio događanja održat će se u Preku.

-Glumci su još prošle godine prepoznali Preko i kao mjesto dobrih domaćina, opuštajuće atmosfere i kao otočnu oazu mira, a opet blizu kopna i vrlo dostupnu. Mnogi od njih vraćaju se na naš otok sa svojim obiteljima i prijateljima, a o promociji koju nam donose da i ne govorimo, mišljenja je Ivan Košta, direktor TZO Preko.

U subotu, 22. lipnja u 21 sat počet će prigodni program na Mulu, u središtu Preka, u kojemu će nastupiti glumci Gabrijela Meštrović Maštruko, Željko Vukmirica, Vedran Mlikota i Rene Medvešek, Udrua Žena Luzor i dječja glumačka družina iz Preka, a u 23 sata koncert će održati What The Funk band.

U nedjelju, 23. lipnja u 11 sati bit će start regate ispred Marine Preko, dolazak u Sali očekuje se između 17 i 19 sati, a potom prigodni program.

U ponedjeljak, 24. lipnja u popodnevnim satima očekuje se povratak brodova u Preko, u 20 sati u Marini Preko bit će dodjela nagrada, a u isto vrijeme u Domu na žalu glumci Akademije dramskih umjetnosti iz Zagreba izvest će predstavu „San Ivanjske noći“.

Voditeljica programa je novinarka Ana Marušić.

Družite se s glumcima – doživite pozitivnu energiju i radost koju nam donose!