Sveti Mihovil gostovao na Poljudu, tići u osmini finala Dalmatiko kupa

Sveti Mihovil gostovao na Poljudu, tići u osmini finala Dalmatiko kupa

Kao i svake godine, mlađi uzrasti Sv. Mihovila gostuju na nogometnim turnirima diljem Lijepe naše. Tako su proteklog vikenda mladi otočani gostovali u Splitskoj županiji na Dalmatiko kupu, na kojem je nastupilo 140 ekipa s više od 2000 djece.

Delegacija NŠK sv. Mihovil predvođena sportskim direktorom Damirom Korenovom, klupskim trenerima te roditeljima i djecom brojila je 60 članova. Otočani su nastupili u četiri kategorije od kojih su najuspješniji bili tići koji su vrlo dobro igrali u skupini, da bi bili zaustavljeni u osmini finala od momčadi Splita 1-0.

Ostale ekipe Svetog Mihovila su zaustavljene u skupini. Na turniru su, pored naše dvije najbolje momčadi, Dinama i Hajduka nastupile brojni renomirani klubovi poput Šahtara iz Donjecka, Arsenala iz Kijeva, sarajevskog Željezničara i mnogih drugih klubova što dovoljno govori o snazi turnira.

Stipe Pletikosa u društvu djece i roditelja

Uz turnirske aktivnosti, naša su djeca izašli na stadion Poljud kao pratnja igračima uoči prvenstvenog ogleda Hajduka i Intera iz Zaprešića što će im sigurno još dugo ostati u lijepom sjećanju. Do suradnje s Hajdukom je došlo preko zajedničkih prijatelja te su se naši igrači družili na treningu i turnirima s vršnjacima iz splitskog kluba.