Posljednji tjedan foto-natječaja „Volim svoju županiju“

Posljednji tjedan foto-natječaja „Volim svoju županiju“

Ovogodišnji odaziv na foto-natječaj „Volim svoju županiju“ srušio je rekorde prijašnjih godina – u posljednjem tjednu natječaja stiglo je više od 3300 fotografija!

Natječaj je otvoren do 22. travnja, a najbolje fotografije iz svake županije ući će u postav putujuće izložbe koja će biti predstavljena diljem Hrvatske.

Foto-natječaj „Volim svoju županiju“ priča priču o ljepotama Lijepe Naše od 2016. godine kada je nastao kao pilot projekt kojemu je cilj promocija ljepota Hrvatske, ali iz perspektive profesionalnih i amaterskih fotografa.

Podsjetimo, autori mogu predati najviše tri fotografije jednostavnom registracijom.

Glavne nagrade, GoPro 7 Silver i White digitalne sportske kamere, dodjeljuju se u dvije kategorije:
– najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija na čijem je čelu Marija Milin, profesionalna fotografkinja. Ostali članovi su stručnjaci iz odnosa s javnošću: Ivana Gusak-Galić (Osječko-baranjska županija), Kristijan Toplak (Virovitičko-podravska županija) i Karlo Frljužec (Krapinsko-zagorska županija)

– najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih putem Facebooka. Glasati možete unutar aplikacije na odabranoj fotografiji pritiskom na „Sviđa mi se“ gumb koji se nalazi ispod fotografije. Isto tako, ispod fotografije se nalazi opcija dijeljenja fotografije na društvenim mrežama.