Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Na Sestrunju traže trgovca i nude novi dvosobni stan!

U moru sezonskih (ili stalnih) poslova koji se nude na našim otocima ovih dana pojavio se i oglas, više MOLBA, za posao na Sestrunju, jednom od najmanjih i najljepših naseljenih otoka zadarskoga arhipelaga, koji administrativno pripada Općini Preko.

Sestrunjci, složni kakvi već jesu u mnogim prigodama, i ovoga su puta odlučili zajednicčki djelovati i tražiti trgovca/trgovkinju koji bi bili voljni raditi u trgovini mješovite robe koja je smještena na Prisligu, središtu svih zbivanja toga maloga slikovitog mjesta.

Ujedinjeni u Mjesnom odboru i Udruzi Estium, traže osobu željnu “avanture” svjesni toga da je dolazak na mali otok, na kojemu zimi zna biti tek desetak stanovnika, upravo to – avantura. Ostanu li bez trgovine, koja im je SVE, svojevrsni dnevni boravak, u pitanju će biti opstanak cijelog otoka.

A uvjeti za rad i život na Sestrunju bolji su nego u mnogim mjestima na kopnu. Osim sigurne plaće, trgovac/trgovkinja na korištenje će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko. Uz to, naravno, ide i ono što nema cijene: sunce, more, mir i netaknuta priroda. Može li bolje!!!

Za sve informacije i preporuke Sestrunjci su dostupni na mail adresi Mjesnog odbora: mo.sestrunj@preko.hr ili na  službenom Facebook profilu otoka

Oglas će biti otvoren dok se ne nađe osoba koja želi raditi u maloj trgovini mješovite robe na Sestrunju u kojoj se odvija cijeli društveni život otoka.