Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Ivica Kostelić i ove godine na Trailu otoka maslina na Ugljanu

Svi ljubitelji sporta i aktivnosti na otvorenom i ove će godine doći na svoje!

Treći Zadar Outdoor Festival, koji će se održati od 10. do 12. svibnja, ugostit će sve koji vole druženje, natjecateljski duh i sportske izazove. A organizatorima je velika čast i zadovoljstvo što mogu potvrditi da će nam se i ove godine pridružiti jedan od najpoznatijih i najvećih hrvatskih skijaša – Ivica Kostelić.

Oni koji su sudjelovali na Zadar Outdoor Festivalu prošle godine znaju da nam se Ivica Kostelić tada prvi put pridružio i uživao s nama u natjecanjima i druženju. S obzirom na to da je tada sudjelovao na cestovnoj utrci sa suprugom i sinom, a nakon toga i na Trailu otoka maslina u Preku, već tada je izjavio kako su svi uživali i da bi se rado vratio. Kako je i sam vrhunski sportaš koji neprestano radi na promicanju zdravog i aktivnog načina života, a i ljepota Hrvatske, rado nam je potvrdio svoje sudjelovanje i na ovogodišnjem izdanju festivala.

Dobre vijesti imamo za sve koji odluče vikend od 10. do 12. svibnja provesti u Zadru i okolici i sudjelovati u nekom od natjecanja. Za sve sudionike omogućen je izrazito povoljan smještaj u Downtown boutique hostelu u Zadru i Vilama Dalmacija u Preku.

Ove godine očekujemo više od 2000 sudionika sportskih i zabavnih sadržaja festivala. Pozivamo sve da nam se pridruže i da budu dio ove uzbudljive priče!