Sv. Mihovil u četvrtfinalu Županijskog nogometnog kupa

Sv. Mihovil u četvrtfinalu Županijskog nogometnog kupa

U osmini finala Županijskog nogometnog kupa seniori Sv. Mihovila su pobjedom kod Vrčeva 2-0 izborili prolaz u četvrtfinale. Otočani su odlično otvorili susret i poveli u 6. minuti pogotkom 18-godišnjeg Mate Dundova. Naši su nogometaši dominirali tijekom cijele utakmice, unatoč lošem terenu i vjetrovitom vremenu.  Pobjedu i plasman među osam najboljih u 90. minuti potvrdio je Luka Baraka.

Veliki je to uspjeh otočnog kluba, pogotovo kad se uzme u obzir da punih deset sezona nisu nastupali u seniorskoj konkurenciji zbog, tada neadekvatnog igrališta.

Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi. Pokazali su u jako teškim uvjetima kako se treba boriti za svoj klub. Odlično smo se pripremili za utakmicu znajući u kakvim uvjetima ćemo igrati. Prošli smo u četvrtfinale i s nestrpljenjem očekujemo ždrijeb. Pozivam sve naše navijače da nas podrže u nedjelju na prijateljskoj utakmici protiv NK Novalje – poručio je trener NŠK Sv. Mihovila Damir Korenov.

Sv. Mihovil: Jaklin, Grubač, Tomić, Pedišić, Zelenčić, D. Kolega, Vojvodić, Dundov, Vidov, Lucin, Dešpoja; još su igrali: K. Kolega, Baraka

Trener: Damir Korenov

Igrač utakmice: Mate Dundov