Četvrti rođendan portala Naši školji

Četvrti rođendan portala Naši školji

Portal Naši školji obilježava svoj četvrti rođendan. Na povijesni datum 15. siječnja, 2015. godine, kada slavimo Dan međunarodnog priznanja RH, ali i blagdan svete Stošije, nebeske zaštitnice Zadarske nadbiskupije, pokrenuli smo prvi otočni portal Zadarske županije kao logičan slijed tiskanog izdanja lista Općine Preko.

Naša ciljana publika uglavnom je vezana uz otoke zadarskog arhipelaga, a pozitivna reakcija čitatelja od prvog dana nas je dodatno motivirala. Hvala vam na tome!

Na portalu Naši školji prevladavaju autorski tekstovi i autorske fotografije, a tijekom ove četiri godine nametnuli smo se kao relevantan čimbenik na medijskoj sceni Zadarske županije. Prepoznati smo kao medij kojemu se vjeruje, koji donosi aktualne i vjerodostojne tekstove, bez ikakvog oblika senzacionalizma.

U prvom planu nam je i dalje borba za otoke i otočane. Svojim brojnim tekstovima ukazivali smo na određene poteškoće s kojima se suočavamo. Ipak, većina naših napisa su pozitivni, odnosno njima želimo pokazati da se na našim otocima događaju brojne kvalitetne stvari, za koje su zaslužni vrijedni pojedinci, kulturne i sportske udruge, javne ustanove, ali i jedinice lokalne samouprave.

Iz dana u dan povećava se broj naših čitatelja, ali i naših pratitelja na Facebooku kojih je sada gotovo tri tisuće. Prisutni smo i na Twitteru, a od ove godine možete nas pratiti i na Instagramu.

Sve smo ove godine otvoreni za suradnju sa svima onima koji smatraju da mogu doprinijeti još boljoj i kvalitetnijoj prezentaciji zadarskih otoka. Redakcija našeg portala i dalje će se truditi kvalitetom i sadržajem opravdati vaše povjerenje.

Vaše uredništvo