Iška kraljica: Jeste li osigurali karte za brod?

Iška kraljica: Jeste li osigurali karte za brod?

Razmišljate li o odlasku na “Išku kraljicu”, koja će se održati u Velom Ižu u subotu, 22. prosinca, organizator napominje da će se karte za izvanredne linije brodova „Paula“ i „Zvijezda Kvarnera“ moći kupiti od srijede, 19. prosinca.

Karte će se prodavati u agenciji na adresi Poljana Natka Nodila na Poluotoku (prostor pored Uni Rent rent-a-car, ulaz u grad prije parkirališta kod bivšeg starog kolodvora).

Organizatori napominju da se karte razlikuju po boji paketa. Svaka boja vezana je uz vrijeme polaska broda te povratka te vrijedi ISKLJUČIVO za brod „Paula“:

– žuti blok: polazak u 11 h – povratak u 21.30 h

– zeleni blok: polazak u 13 h – povratak u 23.15 h

– crveni blok: polazak u 15 h – povratak 01.00 h

– plavi blok: polazak u 15 h – povratak u 23.30 h (ISKLJUČIVO za brod „Zvijezda kvarnera“, kapacitet broda je manji)

Brodovi će kretati s Liburnske obale, a organizatori mole da se poštuju red plovidbe i termini polaska i povratka kako bi se izbjegle komplikacije. Osobe bez karata neće se moći ukrcati na brodove koji izvanredno voze u sklopu „Iške kraljice“

Zbog iznimnog interesa te izbjegavanje gužvi, potrebno je da se svi pridržavaju termina za koji su kupili karte. Bude li više zainteresiranih za promjenom termina povratka koji je drukčiji od važeće karte, bit će moguća međusobna zamjena karata na info-pultu u sklopu događaja.

Hotel Korinjak je rasprodan od 21. do 23. prosinca!!!

Na Facebook stranici Iška kraljica te na događaju Iška kraljica bit će omogućena komunikacija ljudi, koji na Iž dolaze u osobnom aranžmanu sa svojim brodovima i moći će povesti druge osobe zainteresirane za polazak i odlazak.

Upišite hashtag #idemnaiz u komentarima i pronađite svoj put do Iža.

Ove godine prijave za utrku bit će moguće već od petka, 21.prosinca u 10 sati. Broj sudionika za natjecateljsku utrku je 100 brojeva.
Kako se prijaviti?

1. Pošaljete mail s potvrdom prijave na iskakraljica@gmail.com
2. Kotizacija za utrku iznosi 50 kn
3. Natjecatelji dobivaju na poklon originalni skijaški dres s brojem
4. Od prvih 100 koji su se prijavili, objavit ćemo popis imena
5. Po dolasku na Iž, na info-pultu potpisujete disclaimer o nastupu, plaćate kotizaciju i podižete svoje brojeve do 17.30 h
6. Slijedite upute voditelja i naših ljupkih hostesa o početku
7. 18 h Kaciga na glavi, skije na nogama i vi ste na IŠKOJ KRALJICI!!

Od 17.30 do 18 h i početka utrke svi se mogu prijaviti za nastup u revijalnom dijelu.
Potrebno je na info-pultu ostaviti ime i prezime, preuzeti disclaimer o nastupu, opisati se u 2-3 riječi i slijedi luda snježna zabava revijalnog dijela.

Osvojite srca navijača jer tko zna,možda vas čeka i neka nagrada!

Uz medalje, skijaši će dobiti i poklon od Ižana nositelja oznake Hrvatski otočni proizvod: suvenir od konopa (košarica) i staklena amfora s ekstra djevičanskim maslinovim uljem.

OPG Maja Sučić na otoku Ižu proizvodi suvenire od konopa zavidne estetske vrijednosti. Vještinu pletenja predmeta od konopa baštinila je od svog none. Dobitnica je oznake HOP za  2018. godinu.

OPG Denis Barić bavi se održavanjem ekstezivnih maslinika i proizvodi ulje isključivo mehaničkim postupkom tradicionalnog hladnog prešanja. Dobitnik je oznake HOP za 2018. godinu.

Utrka će se održati u 19 sati, a cijeli iški šušur, zabava i programska ponuda počet će već od jutarnjih sati. Navečer,   po završetku utrke i proglašenja pobjednika, nastupat će popularni Soulfingersi.