Epizoda serijala “Sail-ho! Croatia!” o Ugljanu i Pašmanu

Epizoda serijala “Sail-ho! Croatia!” o Ugljanu i Pašmanu

Prošli tjedan počelo je prikazivanje četvrte sezone dokumentarnog serijala Nautical Channela posvećenog Zagrebu, Dubrovniku, Stonu, Korčuli, Visu, Makarskoj,  Splitu,  te Rabu, Cresu, Lošinju i našim, zadarskim otocima Ugljanu, Pašmanu, Pagu i Dugom Otoku.

“Sail-ho” u vlasništvu je kuće Nautical Channel koja je nastala 2011. godine spajanjem Sailing Chnanela i Yaht & Sail Chanela. Trenutačno emitiraju na više stotina platformi, a dostupan je više od 150 milijuna gledatelja. Nautical Channel bavi se temama jedriličarskih i nautičkih sportova, surfanjem, kite-boardingom, donosi nautičke novosti, putovanja, avanture, lifestyle, ali i mnogo više ljubiteljima mora i putovanja, nautičarima i zaljubljenicima u sportove na vodi.

Od 2015. godine Nautical Channel započinje s emitiranjem serijala “Sail-ho! Croatia!” koji u svojoj prvoj sezoni gledatelje upoznaje s Hrvatskom, njenim gradovima, tradicijom i kulturom. U drugoj sezoni pokriva gastronomiju, otoke i prirodne ljepote zemlje. Nakon što se u trećoj sezoni vratio temama poput gradova, gastronomije, kulturnog i povijesnog nasljeđa, novih 10 naručenih epizoda bavit će se hrvatskim otocima, lukama, prirodnim ljepotama, vrhunskim smještajem i zanimljivim osobama na obali.

Epizoda o Ugljanu, Pašmanu i Pagu na rasporedu je 17. prosinca, a o Dugom otoku i Novalji 24 prosinca.

Prikazivanje serijala prati se u 95 zemalja, premijerno četvrtkom od 21 sat, a svaka emisija bit ćereprizirana 18 puta ove zime i jeseni te još toliko puta na proljeće.

Prošlu sezonu gledalo je čak 32,4 milijuna ljudi širom svijeta.