Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Mažoretkinja Anđela Perin “srebrna” na Europskom prvenstvu

S Europskog prvenstva u mažoret plesu, koji se od 6. do 9. rujna održao u Sokobanji u Srbiji, Mažoretkinje otoka Ugljana i Pašmana vratile su se sa srebrnom medaljom.

U neformaciji seniorki solo, Anđela Perin, dugogodišnja članica otočnih mažoretkinja, osvojila je prvi put drugo mjesto u Europi.

Zadarske mažoretkinje po bodovanju su osvojile šesto mjesto u Europi u formacijskom obliku, a Veronika Dijan iz Sukošana te duo Iva Vrkić i Viktorija Skoko u neformacija juniorki plasirale su se u zlatnoj sredini.

– Jako smo sretni i zadovoljni osvojenim rezultatima među 15 najjačih europskih zemalja i 1000 mažoretkinja. Ni na ovo natjecanje ne bismo mogi otići bez velike podrške općina Preko, Kali i Pašman, Grada Zadra, Zadarske županije, TZO Sukošan i TZ Zadar. Veliko hvala i Izabeli Bobić s otoka Pašmana i Bernardi Klarin s Ugljana što su nam bili podrška i vjerovali u nas, prepoznali naš rad i veliku motivaciju i volju u udruzi, istaknula je trenerica i predsjednica Željka Vitlov.

Uskoro će početi upis za nove članice od 6 do 18 godina pa predsjednica Vitlov poziva djevojčice i djevojke da se pridruže otočnim mažoretkinjama. Sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091 593 96 77.