Napomena: Klinite na sliku za uvećani prikaz.

Udruga Tim još jednom rasplesala publiku u Domu na žalu

PREKO – Za plesnu Udrugu Tim iz Preka početak lipnja već je tradicionalno u znaku “oproštaja” od zimsko-proljetne sezone i najave ljetnih tematskih radionica.

– U proteklih osam mjeseci druženja i plesanja svašta smo prošli zajedno. Bili smo na plesnom natjecanju u Zadru, gdje smo u svojoj kategoriji osvojili drugo mjesto, sudjelovali smo na božićnim priredbama u Preku i Ugljanu, a plesali smo i na dječjim maškarama u Preku i karnevalu u Kalima. Na završnoj priredbi predstavili smo se sa šest plesova i tri plesne skupine. Zaista je vidljiv napredak u plesnim vještinama, a  pohvalnice za aktivno sudjelovanje i ostvarene rezultate dobilo je 25 djevojčica, komentirala je Tihana Lončar Mazić, predsjednica Udruge Tim te zahvalila svima koji su pomogli u  stvaranju ove plesne priredbe, Marini Marcelić, ravnateljici POU Dom na žalu za pomoć u organizaciji, ton-majstoru Luki Košti, Blanki i Bernardi Klarin za pomoć na generalnim probama, Mladenki Mašini za dekoraciju pozornice, te najviše voditeljici plesa Petri Valčić.

– Završnom plesnom točkom pod nazivom “Better when I’m dancing”, koju su otplesale sve grupe zajedno, djevojčice su poručile da se uistinu osjećaju bolje kad plešu i preporučile ples svima!, dodala je Tihana Lončar Mazić.
Marina Marcelić, ravnateljica POU Dom na žalu, gdje djevojčice od osnivanja Udruge Tim redovito vježbaju, kazala je kako se na njihovim licima na završnoj priredbi, kada se sav njihov trud i rad pokazao u najljepšem svjetlu i bio nagrađen pljeskom i oduševljenjem publike, mogla vidjeti istinska radost”.
– Zaista mi je drago da sam mogla biti dio ove lijepe i posebne plesne priče. Pohvale svima za organizaciju završne priredbe, a posebno predsjednici udruge Tihani Lončar Mazić i voditeljici plesa Petri Valčić koje cijelu godinu s djecom aktivno sudjeluju u različitim manifestacijama, vode ih, podržavaju i usađuju im ljubav prema plesu.
 Veselim se svim budućim plesnim pričama i aktivnostima, istaknula je
Marina Marcelić.
Pohvalnice su dobile: Sara Dunatov, Aurora Valčić, Paula Ušalj, Karmen Kurtin, Petra Bacalja, Vanesa Mičić, Petra Dunić, Minja Mazić, Noemi Mazić, Chiara Dunatov, Ema Hrabrov, Laura Nižić, Doris Sokolić, Lara Strizina, Manuela Blagdan, Marieta Klarić, Nina Rančić, Karla Simac, Laura Vidov, Simona Simac, Lana Deković, Mia Mavra, Maša Ugarković, Jela Ugarković, Marija Eufemija Ortulan i Zara Pušić.
Fotografije Barbara Kurtin i Marina Marcelić