Veliki MAYDAY party u podnožju Tvrđave sv. Mihovila

Veliki MAYDAY party u podnožju Tvrđave sv. Mihovila

PREKO – Za sve koji su se pitali kako proslaviti 1. maj/svibanj, koji se tradicionalno u Preku obilježavao velikim okupljanjem i piknikom na padinama Tvrđave sv. Mihovila, rješenje je ponudio preški student Ante Lucin.

Na desetak minuta hoda od skretanja s glavne otočne ceste prema sv. Mihovilu, Ante organizira MAYDAY 2018., party “od jutra do sutra”, na koji poziva ne samo mlade Prečane i stanovnike okolnih mjesta otoka Ugljana i susjednog Pašmana, nego i Zadrane i vikendaše koji će produljeni prvosvibanjski vikend provesti na našem području.

– Ni zabave ni pratećih sadržaja neće nedostajati! Uz pomoć TZO Preko, Općine Preko, brojnih volontera i sponzora, preških ugostitelja, obrtnika i trgovina, osigurali smo besplatan roštilj za sve goste i pića po popularnoj cijeni od 10 kuna. Vremenska prognoza ide nam na ruku, tako da ćemo imati idealne uvjete za party na otvorenom, najavljuje Ante Lucin i moli sve koji planiraju automobilom doći na MAYDAY 2018. da parkiraju ili u Preku ili uz neku od parcela prije mjesta održavanja partyja.

– Najbolje bi bilo da svi dođu pješice, jer će broj parkirnih mjesta biti ograničen i da se ne stvara nepotrebna gužva, pogotovo pri povratku, upozorava.

Publiku će od 10 sati ujutro do ranih jutarnjih sati sljedećeg dana zabavljati pet DJ-eva – DJ YAKKOW, DJ LUMIX, DR. DØM, LUKA JUREŠKO i DJ ZumaLo. 

Za sve koji iz Zadra ili okolice planiraju doći na MAYDAY 2018., plovidbeni red trajekata i brodova mogu pogledati na mrežnoj stranici Jadrolinije.