Uz pomoć donatora, Udruga mladeži Preka uredila prostoriju za druženje

Uz pomoć donatora, Udruga mladeži Preka uredila prostoriju za druženje

PREKO – Početkom godine objavili smo priču, poziv, Udruge mladeži Preka za pomoć u uređenju prostorija u zgradi Federacije.

Udruga je, podsjetimo, potkraj 2017. od Općine Preko dobila na korištenje prostoriju (25 četvornih metera) koju je trebalo urediti i pomoć u početnom materijalu. Iz članarina je na uređenje potrošeno oko 1500 kuna, a sve radove, čišćenje prostora, skidanje prvog sloja boje, gletanje zidova i zaštitu krova od prokišnjavanja obavili su sami članovi udruge. 

Nakon nepuna dva mjeseca, uz pomoć donatora, derutna je prostorija uređena, a članovi udruge prije svega zahvaljuju Općini Preko, Marketu Julija, anonimnim donatorima i svim članovima koji su pomogli donacijama i radom.

U ožujku planiraju organizirati prigodno otvorenje uz iće i piće za sve članove i za mještane Preka te započeti sa sastancima i aktivnostima. A među njima su brojna sportska događanja tijekom ljeta – turnir u stolnom tenisu, nogomet, tradicionalne preške igre za Legricu – kojima će, nadaju se, povezati sve mlade u Preku.