Prijavite se na besplatno usavršavanje za energetske savjetnike!

Prijavite se na besplatno usavršavanje za energetske savjetnike!

PREKO – Kako unaprijediti svoja stručna znanja, istovremeno raditi na smanjenju troškova za energiju, promovirati energetsku učinkovitost i pri tome zaraditi? 

Nakon uspješno provedene edukacije u Karlovcu, Sisku i Velikoj Gorici, za mlade i nezaposlene s područja Zadarske županije, koji se prijave na besplatni i verificirani program usavršavanja „Savjetnici za učinkovitu potrošnju energije u kućanstvima“, tijekom ožujka u Zadru će se održati besplatna edukacija. 

Program je namijenjen mladim i nezaposlenim osobama sa završenom minimalno četverogodišnjom srednjom školom strojarske, elektrotehničke ili građevinske struke.
 
Kroz teorijsku i praktičnu nastavu polaznici će naučiti:
Kako prepoznati gdje se troši energija i napraviti osnovni energetski pregled
Kako prepoznati energetske i novčane uštede u kućanstvu
Kako koristiti aplikaciju za izračunavanje ušteda
Kako analizirati podatke o potrošnji i predložiti najbolje mjere za uštede energije i vode
Osnove poduzetništva i kako pokrenuti vlastiti biznis.  

Dio je to projekta „Dobra energija u društvenom poduzetništvu“, kojim Zelena energetska zadruga s partnerom Obrtničkim učilištem Zagreb, radi na razvoju zelenog energetskog poduzetništva kroz edukaciju mladih i podršku u osmišljavanju novih poslovnih modela koji uključuju njihovo zapošljavanje.

Prijave se šalju na LINK, a za više informacija može se obratiti na contact@zez.coop ili putem kontakata: Maja Katić, 098 160 9115, maja.katic@zez.coop i 
Sanela Mikulčić, 099 242 0242, sanela.mikulcic@zez.coop

Projekt “Dobra energija u društvenom poduzetništvu” u vrijednosti 543.206,64 kn u 100 posto iznosu je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa ”Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.