Maškare uz Giuliana i Diktatore, a za najmlađe Supertalent show

Maškare uz Giuliana i Diktatore, a za najmlađe Supertalent show

PAŠMAN – I Pašman ima svoje lude maškarane dane! Velika fešta, u organizaciji ŠD Postimana, održat će se u subotu, 10. veljače na igralištu u središtu Pašmana.

Pod motom “Sve je moguće – dođi, Pašman te zove!”, organizatori najavljuju dobru zabavu za koju će se pobrinuti Giuliano i Diktatori, a o tome čije će maske biti najluđe i najoriginalnije, točno u ponoć odlučit će stručni maskarani žiri. 

Program počinje u 18 sati okupljanjem u šatoru, u 19 sati održat će se Supertalent, natjecanje u pjevanju za najmlađe (uzrast do 14 godina), a u 22 sata na pozornicu će izaći Giuliano iu Diktatori. Prijave za Supertalent primaju se do 8. veljače na broj: 098 9420 449.

– Ovo je druga godina da Pašmanci pripremaju zabavu pod maskama i svi se nadamo kako će se to nastaviti te da će postati dio tradicije. Svakako treba pohvaliti i podržati veliku volju, trud i volonterski rad pašmanske mladosti. Zato pozivamo sve otočane da dođu u Pašman na dobru zabavu, hranu i piće. I da se ne zaborave maskirati jer smo u šatoru pod maskama pripremili brojna iznenađenja, najavljuju organizatori. 

Uz ŠD Postimana, maškare u šatoru organiziraju TZO Pašman, Općina Pašman te restorani Lanterna, Amfora, Mureta i De Loro.