CMC TV predstavio spot “Ona neće čuti” Basket klape otoka Ugljana

CMC TV predstavio spot “Ona neće čuti” Basket klape otoka Ugljana

PREKO – Tri dana nakon što je redatelj Ivan Grancarić u studiju dovršio spot za pjesmu “Ona neće čuti”, prvijenac Basket klape otoka Ugljana danas je službeno predstavljen na CMC TV-u i može se pogledati na Youtubeu.

Kao što smo već pisali, košarkaški veterani otoka Ugljana snimali su 12. siječnja u Kalima, Preku, Poljani, Sutomišćici, Lukoranu i Mulinama te u Lamjani, Olive Island Marini i na Tvrđavi sv. Mihovila spot za svoju prvu pjesmu – “Ona neće čuti”. U svim mjestima iz kojih potječu članovi Basket klape – Edi Nadarević, Alen Svorcina, Branko Kolega,  Željko Torbarina, Mladen Končurat, Serđo Kolega, Zlatko Mrva i Tomo Šoša.

Autor glazbe za pjesmu “Ona neće čuti” je Denis Maričić Dendo iz Klape Puntamika, a u koautorstvu s Markom Dunatovom on potpisuje i tekst. U spotu se pojavljuje i zadarska manekenka Donatella Marin.  Uz Ivana Grancarića, u snimateljskoj ekipi bili su Denis Maričić Dendo i Marin Gospić, glazbeni aranžman potpisuje Saša Gojić, vokalni Linda Subotić, a gitare je svirao Renato Babić. 

Veteranima otoka Ugljana, kako su ih službeno predstavili na CMC TV-u, osim košarkaškog znanja, glavni forte je pjevanje, odnosno zabava i druženje, a to je i intencija u veteranskom svijetu košarke. Gdje god da se pojave, rado su viđeni gosti te plijene pojavom, kako svojim košarkaškim stasom, tako i svojim glasom. Zbog svega toga, postali su pravi otočni brend – novi otočni proizvod te ih s pravom krasi naziv Basket klapa otoka Ugljana.