Basket klapa otoka Ugljana snimila spot za pjesmu “Ona neće čuti”

Basket klapa otoka Ugljana snimila spot za pjesmu “Ona neće čuti”

PREKO – Košarkaški veterani otoka Ugljana, poznati i po odličnoj klapskoj pjesmi, ovaj vikend snimali su spot za svoju prvu pjesmu – “Ona neće čuti”.

Više od sat vremena materijala pod redateljskom palicom Ivana Grancarića snimili su u svim mjestima iz kojih potječu članovi Basket klape Edi Nadarević, Alen Svorcina, Branko Kolega,  Željko Torbarina, Mladen Končurat, Serđo Kolega, Zlatko Mrva i Tomo Šoša.

– Autor glazbe za pjesmu “Ona neće čuti” je Denis Maričić Dendo iz Klape Puntamika, a u koautorstvu s Markom Dunatovom on potpisuje i tekst. U spotu se pojavljuje i zadarska manekenka Donatella Marin, koja je prije godinu dana snimila spot s Oliverom Dragojevićem i Markom Škugorom. Snimali smo  u Kalima, Preku, Poljani, Sutomišćici, Lukoranu i Mulinama, a kako smo željeli predstaviti što više ljepota našega otoka, neke smo kadrove snimili i na svetom Mihovilu, ali i u Olive Island Marini i u Lamjani i na taj način zahvalili našim sponzorima – Marini Signum i Nauta Lamjani, kaže Mladen Končurat te otkriva kako se košarkaški veterani otoka Ugljana pripremaju za  veteranski turnir “Vincekovo” koji će se od 26. do 28. siječnja održati u Termama Sveti Martin.

Kada ne igraju, pjevaju, a kada ne pjevaju – igraju košarku i predstavljaju svoj otok diljem Hrvatske i u susjednim državama. Nastupaju u svim mjestima Ugljana, na susjednom Pašmanu, Zadru i okolici, a voljeli bi, ističe Končurat, da im se pridruže mlađe snage otočnih košarkaša.

Uz redatelja Ivana Grancarića, u snimateljskoj ekipi bili su Denis Maričić Dendo i Marin Gospić, glazbeni aranžman potpisuje Saša Gajić, vokalni Linda Subotić, a gitare je svirao Renato Babić. Spot bi premijerno trebao biti emitiran u programu CMC TV-a za mjesec dana.

Fotografije Basket klapa otoka Ugljana/TZO Kali