Djevojčice Udruge Tim druge na plesnom natjecanju “Fall for Dance”

Djevojčice Udruge Tim druge na plesnom natjecanju “Fall for Dance”

PREKO – Protekli vikend, na plesnom natjecanju “Fall for Dance” u City Galeriji u Zadru, djevojčice koje pohađaju plesnu radionicu Udruge Tim iz Preka osvojile su drugo mjesto.

Petnaest djevojčica, uzrasta od tri do sedam godina, nastupile su u kategoriji Mini, u disciplini ritmika i ples, a predstavile su se koreografijom “Cheerleader” voditeljice Petre Valčić. 

U žiriju su bile poznata zadarska glumica Tamara Šoletić, plesne pedagoginje Sanja Petrovski i Natali Radelić, a ocjenjivale su ples, energiju, originalnost, izvedbu, izražajnost, kontakt s gledateljima, privlačnost, mimiku lica, samopouzdanje, tranziciju/brzinu, tijek rutine, težinu primjerenu sposobnosti grupe, sinkronizaciju, ujednačenost, opći dojam, ukupan izgled ioduševljenje.

Grupe su se predstavile sa 43 plesne točke, a pobijedila je grupa Plesnog studija Pulsar iz Splita. Za Udrugu Tim plesale su. Minja Mazić, Chiara Dunatov, Sara Dunatov, Noemi Mazić i Ema Hrabrov iz Preka, Petra Ušalj i Pia Franin iz Poljane, Karmen Kurtin iz Kali, Doris Sokolić iz Ždrelca, Marijete Klarić, Nina Rančić, Gaja Martinov, Petra  Dunić, Cvita Škrokov i Zara Martinov  iz Lukorana.

Natjecanje se održalo u organizaciji Udruge Kissa, Vinka Radovčića i Anđele Bugarije, bili su zastupljeni svi plesni stilovi – Character/Ethnic/Folk, Belly Dance, Mažoret, Cheerleading, pom-pom, Lyrical, Show Dance, Hip Hop, Breakdance, Balet, a natjecale su se grupe iz Splita, Šibenika, Pakoštana… 

Fotografije Brbara Kurtin