Olive Island Marina dobila “posebno priznanje za iznimnu kvalitetu”

Olive Island Marina dobila “posebno priznanje za iznimnu kvalitetu”

SUTOMIŠĆICA – U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, koja se održava u Malom Lošinju, Olive Island Marina iz Sutomišćice dobila je “posebno priznanje za iznimnu kvalitetu”.

U protekle tri godine sutomiška marina osvajala je nagrade kao najbolja mala marina, zbog čega ove godine u toj kategoriji nije imala pravo na nominaciju, ali organizatori, Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora, našoj su marini dodijelili “posebno priznanje za iznimnu kvalitetu”. Podsjetimo, prije mjesec i pol dana, Olive Island Marina osvojila je treće mjesto u Nautičkoj patroli Jutarnjeg lista.

U kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu, dvije nominacije imao je Dugi otok, za najbolji mali kamp natjecao se Camping Mandarino, Soline, ali nagradu je odnio Camping Polidor iz Funtane, a u kategoriji autentična primorska destinacija “Malo misto”, nominaciju je imalo mjesto Sali. Nagradu je odnijela Maslinica na Šolti.

Drugi dio nagrada dodijelit će se četvrtak 26. listopada, za 10 najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine te nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo te za osobu godine.

Čestitamo svim zaposlenicima i upravi Olive Island Marine u Sutomišćici!