Počele prijave za treći međunarodni Orada kup u Kalima

Počele prijave za treći međunarodni Orada kup u Kalima

KALI – Počele su prijave za treći međunarodni Orada kup Kali, ekipno natjecanje u ribolovu orada s obale, koje će se u organizaciji Turističke zajednice Općine Kali i Općine Kali održati 30. rujna.

Ekipu čine dva natjecatelja, a kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna. Mamce osiguravaju i donose natjecatelji i dopuštena je uporaba svih uobičajenih mamaca. Bodovanje 1 gram = 1 bod. U slučaju istog broja bodova, prednost ima ekipa s većim ulovljenim primjerkom. Boduje se samo orada kojom ovaj teren obiluje, brumanje je zabranjeno. Ne boduju se primjerci ispod 20 cm.

– Natjecatelje očekuje iznimno bogat nagradni fond, a valja naglasiti da je pristup svim mjestima lako dostupan automobilom. Također, TZO Kali za cijeli vikend, od petka do nedjelje, natjecateljima koji to žele osigurat će smještaj po povoljnim cijenama. Okupljanje i druženje ekipa počinje u popodnevnim satima 29. rujna, istaknuo je uime organizatora Mihovil Vudrag, jedan od najuspješnijih hrvatskih sportskih ribolovaca, te napominje da bi se ekipe koje namjeravaju sudjelovati trebale što prije prijaviti jer je broj mjesta ograničen..

Prijave se šalju na e-mail: mihovil.vudrag@svendsen-sport.com i tomo.sestak@gmail.com, a sve informacije mogu se dobiti i telefonski – 095/ 8951-382 Mihovil Vudrag i 
098/610-042 Tomislav Šestak.
 
Fotografija Mihovil Vudrag