Sportski vikend na Silbi: Održani Night Run i Aquatlon

Sportski vikend na Silbi: Održani Night Run i Aquatlon

SILBA/PREKO – Ni loše vrijeme nije spriječilo strastvene zaljubljenike u rekreaciju da dođu na Silbu na dvodnevnu sportsku poslasticu.

Da je važno baviti se sportom pokazali su svi sudionici Silba Night Run 2017., ulične trke po mraku i Aquatlona, discipline plivanja i trčanja koje su se održale ovog vikenda na otoku Silbi.
 
Silba Night Run 2017., po prvi puta je održana u petak, 11.08. te je odaziv sudionika pravi pokazatelj kako će ona zasigurno ubuduće postati neizbježno ljetno sportsko događanje, na kojem će htjeti sudjelovati svaki pravi rekreativac.
 
Dodatni plus sportskom ljetu koje otok promiče je i sada već tradicionalni Aquatlon, disciplina plivanja i trčanja, održan u subotu 12.08. unatoč lošem vremenu. Više od 40 sudionika plivalo je i trčalo u 2 discipline, a nakon natjecanja organizirano je druženje i okrijepa uz ukusne i zdrave proizvode za koje su se pobrinule firma Gavrilović i Sonik d.o.o. Sve veći odaziv sudionika, iz godine u godinu, najveća je potvrda da je želja za unapređenjem zdravlja i života smjer u kojem se sve više ljudi želi kretati.
 
Silba, otok pješaka, zajedno s organizatorima, ovakvim projektima poručuje svima „Zabavno, a zdravo!“ što je zasigurno moto svih sportskih događanja koje se organiziraju na otoku.

Ovaj sportski događaj su organizirali Triatlon klub Zadar te suorganizator konoba Alavija, uz pokroviteljstvo Grada Zadra.