NŠK Sv. Mihovil: Treninzi u upisi od 7. kolovoza

NŠK Sv. Mihovil: Treninzi u upisi od 7. kolovoza

PREKO – Iz Nogometnog kluba Sv. Mihovil izvijestili su da s pripremama za novu sezonu počinju u ponedjeljak, 7. kolovoza. 
 
S treninzima su već startali mlađi pioniri koji od 27. srpnja do 5. kolovoza nastupaju na Oluja kupu u Zadru. Nakon njih, od 7. kolovoza s treninzima kreću i sve ostale natjecateljske kategorije.
 
U utorak, 8. kolovoza bit će održan obavezni liječnički pregled za sve natjecateljske uzraste (godišta 2003. do 2010. godine). Pregled će početi u 10.15 sati u OŠ Valentina Klarina u Preku. 
 
Od 7. kolovoza klub upisuje i nove članove u školu nogometa. Upisati se mogu djevojčice i dječaci od 4 do 14 godina s otoka Ugljana i Pašmana. Dođite i postanite dio najvećeg otočnog sportskog kolektiva, poručuju iz Nogometnog kluba Sv. Mihovil.
 
Sv. Mihovil će se i sljedeće sezone natjecati u četiri mlađe kategorije (papaline 09/10., tići 07/08., mlađi pioniri 05/06. i stariji pioniri 03/04. godište). Uz natjecateljske kategorije, aktivna će biti i nogometna školica (popularni pačići) koja okuplja djecu već od četiri godine, te škola nogometa za djevojčice.
 
Početkom rujna, ekipe ’07.,’08. i ’09. godište nastupaju na Mirnovec kupu u Biogradu.