Futsal week: Pioniri drugi, papaline treće

Futsal week: Pioniri drugi, papaline treće

PREKO – Odličan nastup mladih uzrasta Sv. Mihovila na Futsal weeku u Zadru. Pioniri su osvojili drugo, a papaline treće mjesto u svojim uzrastima.

Papaline su u ogledu za broncu u utakmici igranoj u velikoj dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku pobijedili Zadar 1 s uvjerljivih 7-0. 

Pioniri (godište ’03.) su u finalu nesretno izgubili od benkovačkog Velebita rezultatom 4-3, iako su vodili sa 3-0. No, poraz su uvjetovali i nesportski potezi konkurentske momčadi…
– Iako se nikad ne žalimo, jedan od razloga što “nismo imali snage” za dobiti utakmicu leži u tome što je protivnička momčad “švercala” čak tri starija igrača dok smo mi u momčadi imali 3-4 mlađa igrača (04. i 05. godište). Čak ni poraz nije problem, već je problem što “treneri” koji “švercaju” ne razmišljaju da može doći do ozljede, što se upravo i dogodilo na spomenutoj utakmici gdje je našem kapetanu Frani Magiću stradalo koljeno u duelu sa starijim igračem te je proveo večer na hitnom prijemu u Zadru, stoji u objavi na facebook stranici NŠK Sv. Mihovil.