Nogomet se vraća u Sutomišćicu, travnjak saniran

Nogomet se vraća u Sutomišćicu, travnjak saniran

PREKO – Nadolazeći vikend počinje proljetni dio prvenstva Županijske nogometne lige. Najvažnija vijest glasi – Županijski nogometni savez Zadarske županije dao je ‘zeleno svjetlo’ da se nogomet opet može igrati u Sutomišćici, nakon završene sanacije travnjaka.

Podsjetimo, NŠK Sv. Mihovil je jesenski dio prvenstva sve utakmice igrao u gostima, nakon što je ŽNS zabranio igranje na travnjaku u Sutomišćici…

Uspjeli smo sanirati travnjak te smo dobili dopuštenje da proljetni dio sezone odigramo na svom igralištu, što nam je od krucijalne važnosti za budućnost kluba. Zahvaljujemo se Općini Preko na financijskoj pomoći u obnovi travnjaka. Već za jesensku sezonu morat ćemo postaviti novu ogradu i umjetni travnjak ukoliko želimo zadržati mogućnost igranja u Županijskoj nogometnoj ligi mladih uzrasta. U suradnji s Općinom Preko radimo na rješavanju tog problema, te bi po završetku proljetnog dijela sezone trebali početi opsežniji radovi na nogometnom igralištu u Sutomišćici, najavio je predsjednik Nšk Sv. Mihovil Darijo Korenov.

Mlađi pioniri Sv. Mihovila dočekuju u subotu u Sutomišćici Zlatnu luku, a stariji pioniri u nedjelju Arbanase. Subotnja gostovanja papalina i tića kod Dragovoljca u Poličniku su odgođena zbog loše vremenske prognoze.