Posljednji dan prijava za studentske stipendije Općine Preko

Posljednji dan prijava za studentske stipendije Općine Preko

PREKO – Još danas moguće je podnijeti prijavu za dodjelu bespovratnih financijskih pomoći studentima s prebivalištem na području Općine Preko. Zahtjevi se mogu dostaviti poštom ili osobno u prostorije općine…

Podsjetimo, Općina Preko 22. studenoga raspisala je natječaj za odobravanje bespovratnih financijskih pomoći studentima koji imaju prebivalište na području Općine Preko za studijsku godinu 2016/2017.

Dodijelit će se 40 bespovratnih financijskih pomoći u visini od 300 kuna mjesečno za studente koji studiraju na području Zadarske županije i 500 kuna za studente koji studiraju izvan područja Zadarske županije.
 
Pravo na bespovratnu financijsku pomoć mogu ostvariti: studenti koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Općine Preko najmanje pet godina prije raspisivanja natječaja, studenti koji imaju status redovitog ili izvanrednog studenta, studenti koji nemaju odobren kredit ili stipendiju od nekog drugog subjekta i studenti koji prethodno nisu koristili bespovratnu financijsku pomoć za isti stupanj i studijsku godinu obrazovanja.
 
Zahtjevi se mogu dostaviti poštom ili osobno u Općinu Preko zaključno sa srijedom 07. prosinca 2016. godine.
 
Kriterije na temelju kojih će se odabrati kandidati za dodjelu možete pronaći OVDJE