Uključite se u projekt međotočne suradnje Pokret Pokreta!

Uključite se u projekt međotočne suradnje Pokret Pokreta!

PREKO – Udruga Savez Platforma Hvar, u partnerstvu s međuotočnom organizacijom Pokret otoka (www.otoci.eu)  i Kazalištem Besa s Visa (besa.hr), pokrenula je projekt međotočne suradnje Pokret Pokreta.

U sklopu projekta, od 4. do 6. studenoga 2016. bit će organizirano trodnevno događanje pod nazivom “Serum-antihibernacijsko cjepivo, doza I” s ciljem predstavljanja otočnih organizacija koje djeluju na kulturno-umjetničkom području kako bi se posjetiteljima približili kvalitetni projekti, motivirali ih i inspirirali da se i sami u budućnosti aktiviraju.

Svaka zainteresirana organizacija/kulturno-umjetnički projekt bila bi predstavljena kroz slide-show prezentaciju ​(kratak opis, provedeni i planirani projekti, fotografije) i kratak video-uradak (najviše 5 minuta, predstavljanje članova, prostora u kojem se djeluje, motivacijska poruka – može i mobitelom i/ili video-prezentacija nekog od projekata). 

Zainteresirani se trebaju javiti na email platfo​rma.hvar@gmail.com s kratkim opisom kulturno-umjetničkih aktivnosti i postignuća svoje organizacije te načinom na koji su voljni sudjelovati i prezentirati svoj rad hvarskoj publici. Rok za slanje prezentacija je 25.listopada 2016.

Udruga Savez Platforma Hvar okuplja mlade entuzijaste koji volontiranjem žele pridonijeti razvoju zajednice.