Rakitić s obitelji ljetuje na Ugljanu

Rakitić s obitelji ljetuje na Ugljanu

PREKO – Proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić odmor nakon Europskog prvenstva odlučio je provesti na Otoku Ugljanu. Zajedno sa svojom obitelji odsjeo je u Villa Maria u ugljanskom zaseoku Čeprljanda, a viđen je na kavi u Preku, te na večeri u Sutomišćici.

Sa suprugom Raquel Mauri i njihovo dvoje djece, trogodišnjom kćerkicom Altheom i tek dva mjeseca starom Adarom Rakitić već nekoliko dana boravi u luksuznoj vili iz 1925. godine, među mještanima poznatoj i kao “kuća doktora Karlovića”. Villa Maria u kojoj su odsjeli Rakitići raskošno je uređena u mediteranskom stilu i proteže se na 350 četvornih metara, okružena je palmama i čempresima s prekrasnim pogledom na more. U vlasništvu je mađarskog bisnismena i vlasnika NK Osijek Lorinza Meszarosa.

Posebna nam je čast i zadovoljstvo ugostiti našeg poznatog nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića i njegovu obitelj u našem malom mjestu.
U ime mještana Čeprljande želimo Vam ugodan boravak te mnoštvo lijepih uspomena koje ćete odnijeti sa sobom, poručili su mještani Čeprljande.

foto: Društvene mreže