Tići i papaline ostavili odličan dojam na turniru u Omišu

Tići i papaline ostavili odličan dojam na turniru u Omišu

PREKO – Mladi uzrasti Nšk Sv. Mihovila, kategorije tići i papaline, nastupili su od 28. travnja do 01. svibnja na jakom međunarodnom turniru Dalmatinko kup u Omišu.

Mladi otočani su ostavili odličan dojam, a tići su čak stigli do četvrtfinala gdje su nakon jedanaesteraca zaustavljeni od zagrebačkog Trnja…Za neku djecu i roditelje ovo je bio prvi odlazak na turnir i upoznavanje sa tim što to znači predstavljati sebe i svoj klub na ovako jednom jakom turniru i nadamo se da je ovo samo početak jednog ugodnog druženja. Za djecu i roditelje imamo samo riječi pohvale prije svega na fenomenalnom ponašanju, igri i navijanju! Zahvaljujemo svim roditeljima koji su bili sa nama, onima koji su doma nestrpljivo čekali rezultate i onima koji su nas dočekali  bakljadom dočekali.Zahvaljujemo igračima Zadra i Arbanasa koji su kao gosti bili s nama, a najviše hvala našim trenerima Kreši, Marinu i Damiru bez kojih ovo sve nebi bilo moguće! Šetali smo Splitom, posjetili Poljud, vozili se Cetinom, odigrali 8 odličnih utakmica, ali ono što ćemo najviše pamtiti je zajedničko druženje, pjesma i veselje, rekao je predsjednik NŠK Sv. Mihovil Darijo Korenov Obama.

Rezultati:

Tići: Sv. Mihovil – Bugojno 0:2; Sv. Mihovil – Gošk KG 0:0; Sv. Mihovil – Rijeka 0:0;

Papaline: Sv. Mihovil – Orkan 0:1; Sv. Mihovil – Opatija 6:1;  Sv. Mihovil – Olimpija Ljubljana 1:1; četvrtfinale: Sv. Mihovil – Trnje 0:0 (0:2 pen.)Video možete pogledati na ovoj POVEZNICI.

 

foto i video: Barbara Kurtin