Prijave za dječji festival Otočki kanarin

Prijave za dječji festival Otočki kanarin

KUKLJICA/PREKO – Udruga „Stihovi i Note” u suradnji s Melodija d.o.o raspisuje natječaj za 1. Dječji festival „Otočni kanarin” koji će se održati u Kukljici za vrijeme turističke sezone na glavnom trgu.

Na festivalu će se natjecati mladi pjevači amateri (nove zvijezdice) te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani talentirani pjevači u dobi od 7 do 19 god. da se prijave na audiciju koja će se održati 4. lipnja u Multimedijalnoj dvorani Općine Kukljica u 16 sati.

Na festivalu „Otočni kanarin” mladi će imati prilike predstaviti se publici, izraziti svoj talent izvodeći skladbe po svom izboru omiljenih hrvatskih ili stranih afirmiranih pjevača.

Festival je natjecateljskog karaktera. Dodjelit će se nagrade za najbolji scenski nastup, nagrada za najbolju interpretaciju, nagrada stručnog žirija, nagrada publike i prva nagrada „Otočki kanarin”.

Svrha i cilj ovog festivala je okupljanje djece i mladih zadarskog arhipelaga i djece i mladih s kopna, poticanje i razvijanje glazbenog izražavanja kako bi mladi svoje slobodno vrijeme oplemenili dodatnim, korisnim i zanimljivim aktivnostima na način da kroz ovaj festival razvijaju kreativne glazbene sposobnosti kroz ples, glazbu, koerografiju.

Dječji festival „Otočni kanarin“ svaku sljedeću godinu održao bi se u drugom mjestu tj. na području Općina otoka Ugljana i Pašmana a i šire s ciljem da doprinese razvoju kulturno-zabavnih programa tijekom turističke sezone stvaranjem prepoznatljivog imidža i brenda na našim otocima.

Pravo na sudjelovanje imaju svi natjecatelji – djeca i mladi u dobi od 7 do 19 god. a festivalska večer bit će podjeljena na dva dijela- nastup izvođača od 7 do 13 god. i nastup izvođača od 14 do 19 god.

Prijave za festival treba isključivo slati na e mail udruge „Stihovi i Note“ stihovizdnote@gmail.com ili u inbox facebook stranice udruge „Stihovi i Note“.

Kandidati mogu nastupati kao solo izvođači, u duetu, triju, kvartetu te imaju pravo na koerografiju po svom izboru.

Prijava mora sadržavati:

– Ime i prezime izvođača/interpreta

– Datum i godina rođenja

– Ulica i kućni broj

– Mjesto

– Kontakt podaci telefon,mobitel,email

– Naziv skladbe koja bi se izvodila

– Suglasnost roditelja

Datum održavanja festivala koji je zamišljen da se održi u srpnju ili kolovozu 2016 god.bit će usaglašen s izvođačima koji su prošli audiciju i u dogovoru s lokalnom vlasti.