Unatoč teškom porazu i dalje treći

Unatoč teškom porazu i dalje treći

PREKO/ZADAR – Malonogometaši Ugljana u 18. kolu Prve županijske malonogometne lige ubilježili su težak poraz. Vodeća Varoš nadigrala ih je s uvjerljivih 7-1. Strijelci za Varoš bili su Lekaj (3), Vukić (2), Radman i Oljica dok je za Ugljan poentirao kapetan i voditelj momčadi Domagoj Kombura…

Nažalost, doživjeli smo katastrofu protiv najbolje momčadi lige. Dosuše, moram reći da sam očekivao težak poraz uoči derbija obzirom da nam je momčad prepolovljena. Već duže vrijeme zbog ozljede nam ne igra nekoliko važnih igrača, pa niti najbolji strijelac lige Deni Gido Kolega. Bugarija je na putu, neki imaju fakultetske obveze i teško je uskladiti njihov dolazak na utakmice, a pogotovo na treninge. Nadam se da ćemo se do doigravanja vratiti u formu, a ako nam se vrate svi igrači koji bi trebali za nas nastupati bit ćemo svima opasan protivnik, kaže Kombura.

Na ljestvici, Varoš se odvojila na 6 bodova prednosti od Murvice, te na 7 od Ugljana i Tina.

UGLJAN – VAROŠ 1:7

UGLJAN: Svorcina, Gobin, Kombura 1, Kresović, Franov, J. Kolega, Perić, Bjelčić.

Redosljed: Varoš 42, Murvica 36, Ugljan i Tin 35, Idassa Nadin 34, Kontra 31, Ploča 27, Young boys 23, Puntamika 23, Plovanija 20, Vrsi 19, Sveti Ante 15, Poljica brig 9, Brodarica 5 bodova.

Na listi strijelaca vodi Deni Kolega (Ugljan) sa 27 postignutih zgoditaka.