Intrade, Ićo i brojni drugi izvođači na humanitarnom koncertu u Ugljanu

Intrade, Ićo i brojni drugi izvođači na humanitarnom koncertu u Ugljanu

UGLJAN/PREKO – Ovog petka u Domu kulture u Ugljanu s početkom u 19.30 sati održat će se humanitarni koncert “Otočani vraćaju osmijeh”, čiji je prihod namijenjen za operaciju trenutačno nepokretne 28-godišnje Anite Herceg iz Slavonskog Broda. Ona je usred obiteljskog ručka 26. prosinca 2014. pala bratu Mirku u krilo i prestala disati, a zastoj srca, uzrokovan vjerojatno problemima sa štitnjačom, ostavio je trajne posljedice. U iznimno je teškom stanju, svjesna svega što se događa oko nje, ali oporavak i napredak u liječenju moguć je samo uz operaciju, za što obitelj nema novca jer bi se zahvat trebao napraviti u Austriji i stajao bi oko 50.000 eura.

Frane Mahadić iz Ugljana, Anitin prijatelj, s još 15-ak Ugljanaca odlučio je pomoći obitelji Herceg organizacijom humanitarnog koncerta na kojemu će se skupiti dio novca za Anitino liječenje. Na koncertu će nastupiti klapa Intrade i Tomislav Bralić, Klapa veterana otoka Ugljana, Dj Zdaga, Sexymotherfuckers i Ivica Sikirić Ićo.

– Anita je sve godine dok je živjela s nama na Ugljanu bila dio nas, naša prijateljica, mi želimo sada biti njezini prijatelji – najbolji u najgorim trenucima. Njena obitelj treba znati da nije sama u ovoj iznimno teškoj situaciji, kažu Ugljanci velikog srca.

Ulaznice u pretprodaji stoje 30 kuna, a na dan koncerta 40. Za djecu do 14 godina ulaz će biti besplatan. Ulaznice se mogu kupiti u kafićima Ritam i Jazine.

Ako netko ne može doći na koncert, a htio bi pomoći Aniti Herceg, novac se može uplatiti na račun Anitina brata Mirka u PBZ-u: IBAN  HR3323400093219686685, SWIFT PBZGHR2X, s naznakom “Pomoć za  Anitu”.