Solinska fešta ove subote na Dugom otoku

Solinska fešta ove subote na Dugom otoku

SOLINE/PREKO – U subotu 25. srpnja na Dugom otoku održat će se Solinska fešta, povodom blagdana sv. Jakova. Druženje započinje u 22:00 sati a traje do 06:00 sati za kad je zakazan after party u Beach Baru Sol…

Zabavljati će vas fenomenalna Grupa furešti i DJ BJ! Ovogodišnji slogan Solinske fešte je ‘Lito ide mala, a di si ti?’, za sve slatke i nevine ljetne ljubavi koje nažalost jako brzo završe. Zbog toga će se naci i prigodne majice s navedenim natpisom za sve ljetno zaljubljene.
 
Hostese će se također brinuti da ne ostatne žedni i za dobru atmosferu. Također tu će osim pića biti i grill tako da neće ostati ni gladni ni žedni 😉
 
Grupa Furešti nastala je nizom sretnih okolnosti koje su spojile šest iskusnih glazbenika. Šest različitih glazbenih afiniteta dovelo je do toga da grupa pokriva široki 
glazbeni opus te će sigurno uz DJ BJ zadovoljiti sve ljubitelje otočnih fešta, a i pripadnike modernijeg zvuka i trenutačnih svjetskih hitova .
 
DJ BJ (DJ Giro) glazbom se bavi već od 2005/6. godine, a nastupao je u brojnim poznatim zadarskim klubovima, kafićima i barovima.

 
Stoga, pozivamo Vas na nezaboravni provod. Dođite i podržite Udrugu mladih Soline ‘Počivalo’ koja je po prvi puta samostalni organizator Solinske fešte.
 
Za sve koji dolaze iz grada samo za Solinsku feštu i kupanje na Sakarunu, brzobrodske i trajektne veze za Dugi otok su sljedeće:
 
SUBOTA
– 08:00 – Trajekt (Gaženica)
– 12:00 – Trajekt (Gaženica)
– 15:00 – Katamaran (Poluotok)
– 16:00 – Trajekt (Gaženica)
– 20:00 – Trajekt (Gaženica)
 
NEDJELJA (POVRATAK)
– 07:00 – Trajekt (Brbinj)
– 16:00 – Trajekt (Brbinj)
– 18:50 – Katamaran (Božava)
– 20:00 – Trajekt (Brbinj)