Jadranske igre u srpnju na Ugljanu, Pašmanu i Pagu

Jadranske igre u srpnju na Ugljanu, Pašmanu i Pagu

PREKO – I u šestoj sezoni Jadranske igre dolaze na zadarske otoke! Pašman će biti domaćin 7. srpnja, Povljana na Pagu sutradan, 8. srpnja, a Poljana na Ugljanu 17. srpnja.

A od početka Jadranskih igara dijeli nas samo nekoliko dana. Ove godine u najvećem izdanju do sada, igre koje vole i veliki i mali ugostit će od 6. lipnja do 20. rujna natjecatelje iz 12 zemalja.

Turneja duga 106 dana ovog će ljeta posjetiti 45 lokacija diljem regije. Više od 2500 natjecatelja i 70.000 posjetitelja imat će priliku osjetiti čari ovog show-programa, a sve će završiti međunarodnim natjecanjima (dva međunarodna polufinala i međunarodno finale) koje će se moći pratiti na malim ekranima u zemljama sudionicama Jadranskih igara.

Sve započinje na Kvarneru, u Kostreni, 6. lipnja, a nakon toga igre će se 13. lipnja prvi put održati u kontinentalnom dijelu Hrvatske, u Sisačko-moslavačkoj županiji, u Topuskom.

Od ove godine u funkciji je i osvježeno izdanje web-stranice http://www.jadranskeigre.com na kojoj se nalaze sve relevantne informacije o projektu, natjecanju te aktualni kalendar događanja po kojem možete pratiti ovogodišnju turneju. 

Ako želite sudjelovati na Jadranskim igrama, skupite ekipu od osam članova i prijavite se putem web-stranice http://www.jadranskeigre.com