Pobjeda za oproštaj od domaćih navijača

Pobjeda za oproštaj od domaćih navijača

PREKO – U posljednjoj utakmici na domaćem terenu košarkaši Otoka Ugljana pobijedili su KK Dražen Petrović iz Šibenika rezultatom 70-67 i time još jednom potvrdili status najbolje momčadi B-1 lige jug…

Iako su u utakmicu ušli sa samo 7 igrača u rosteru, što zbog ozljeda što zbog bolesti, domaćini su od samog početka preuzeli vodstvo i održavali ga do same završnice. Četiri minute prije kraja utakmice pri rezultatu 61:44 gosti ‘ubacuju u višu brzinu’ i serijom trica tope prednost domaćih. Ipak, bilo je to prekasno buđenje, jer su Mišić i Segarić sigurno realizirali slobodna bacanja, a najbolji Šibencanin Badžim (21) promašuje tricu za produžetak. 

Nakon toga uslijedilo je zasluženo slavlje domaćih igrača i stotinjak najvjernijih navijača.

– U oslabljenom sastavu smo još jednom pokazali da smo prava ekipa i pobjedili Šibencane, koji su ipak pomalo rezervirano odigrali prvo poluvrijeme. Za nas je najveći plus što je mladi Sorić odigrao svih 40 minuta i time stječe potrebno iskustvo za sljedeće utakmice. Do kraja prvenstva imamo još jednu zaostalu utakmicu sa Šibencancima u četvrtak, a onda slijedi zaslužena proslava naslova, rekao nam je kapetan Ante Šoša.

KK Otok Ugljan – KK Dražen Petrović 70-67 (16:9; 23:18; 18:15; 13:25)
Marcelić, Mašina 2, Jadrijev 13, Nižić, M. Šoša, Perin, A. Šoša 13, Sorić, Segarić 20, Mišić 22.