Zlato i srebro za paški sir i maslinovo ulje Krune Vidasa iz Novalje

Zlato i srebro za paški sir i maslinovo ulje Krune Vidasa iz Novalje

PREKO/NOVALJA – Uspješan novaljski poduzetnik Krunoslav Vidas na Međunarodnoj manifestaciji maslinara i poljoprivrednika Mediterana u Splitu osvojio je čak tri vrijedne nagrade.

Paški sir nagrađen je Velikom zlatnom plaketom, ekstra djevičansko maslinovo ulje srebrnom medaljom, a paški sir u maslinovu ulju zlatnom medaljom. Zlatnu medalju za paški sir u maslinovu ulju OPG Vidas dobio je već šestu godina zaredom.

Na prigodnom primanju gradonačelnik Novalje Ante Dabo čestitao je Krunoslavu Vidasu na osvojenim nagradama, ali i zahvalio na promociji Novalje.

– Nadamo se da će se sve više OPG-ova prezentirati na ovaj način, a uloga Grada Novalje je u tome vrlo bitna. Moramo poticati OPG-ove te tvrtke koje se bave poljoprivredom uz modernizaciju poslovanja kako bismo osigurali opstojnost i konkurentnost naših autohtonih proizvoda , naglasio je gradonačelnik i dodao kako će se time stalno unapređivati kvaliteta, raditi na gospodarskom i turističkom razvoju grada te povećati mogućnost zapošljavanja mladih i njihov ostanak na otoku.