Zatvorene prijave za jubilarni Škraping!

Zatvorene prijave za jubilarni Škraping!

TKON/PREKO – Organizatori desetog, jubilarnog Škrapinga zatvorili su prijave za najpopularniju treking utrku u Hrvatskoj.

Trenutačni je prijavljeno 1402 natjecatelja, dvije stotine više nego što se očekivalo. Najviše natjecatelja u sve tri kategorije, ultra, light i đir, bit će iz Hrvatske – 1295, 66 ih je iz Slovenije, 13 iz Mađarske, sedam iz Bosne i Hercegovine, po tri natjecatelja iz Austrije, Njemačke, Poljske i Španjolske, dvoje iz Srbije, Velike Britanije i Danske te po jedan natjecatelj iz Slovačke, Norveške i Nigerije.

Organizatori mole natjecatelje da uplate startninu te podsjećaju da je posljednji rok za uplatu u nedjelju, 1. ožujka 2015. Škraping team odlučio je da će napraviti listu čekanja, moli natjecatelje da se jave na e-mail skraping@tkon.hr te pratite objave u ponedjeljak, 2. ožujka.2015.
Hvala na razumijevanju.

Uz mnoge poznate sportaše te osobe iz javnog života, jubilarni Škraping posjetit će i poznati španjolski novinar i sportaš David Plaza koji će boraviti u Hrvatskoj od 3. do 9. ožujka. Susrest će se i s organizatoroma Plitvičkog maratona i inicijative Culturrun, a posjetit će Sljeme, Plitvice, Paklenicu i Marjan. David Plaza novinar je najvećeg španjolskog časopisa o trčanju “Runner’s World”, a ujedno i uspješni profesionalni maratonac. “Runner’s World” je mjesečnik koji se tiska u više od 170.000 primjeraka, a njihov portal mjesečno posjeti oko milijun čitatelja.