Seminar o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida

Seminar o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida

PREKO – Početkom veljače, POU Dom na žalu, u suradnji sa Savjetodavnom službom Ministarstva poljoprivrede, organizira seminar o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida.

Seminar je namijenjen OPG-ovima i drugim poljoprivrednicima koji se bave ratarstvom, voćarstvom, vinogradarstvom, povrćarstvom, ukrasnim biljem i maslinarstvom te tvrtkama (d.d., d.o.o. i zadruge) koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom u ratarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, povrćarstvu, ukrasnim biljem i maslinarstvom.

Izobrazba će se održati 4., 5. i 6. veljače u Domu na žalu u Preku, s početkom od 14 sati. Predavanja će trajati ukupno 15 sati (svaki dan po 5 sati), a kotizacija iznosi 380 kuna po osobi. 

Uvjeti za pohađanje izobrazbe je navršenih 18 godina, završena minimalno osnovna škola, popunjena prijavnica i uplaćena kotizacija prije početka nastave. 
 
Polaznici izobrazbe dužni su predočiti predavačkom timu dokaz o uplati naknade za izobrazbu, polaganje ispita i izdavanje iskaznica najkasnije prilikom dolaska na izobrazbu. Nije moguća uplata gotovinom prilikom dolaska na izobrazbu.

Pravna ili fizička osoba koja plaća naknade za više obveznika izobrazbe može uplatiti ukupan iznos naknada za sve obveznike s naznakom – naknada za izobrazbu, ispit i iskaznicu prema popisu i uz potvrdu o uplati dostaviti popis obveznika izobrazbe za koje je izvršena uplata koji obvezno sadrži prezime i ime obveznika, adresu obveznika i OIB obveznika na e-mail: pesticidi@savjetodavna.hr. Dokaz o uplati zajedno s popisom obveznika izobrazbe za koje je izvršena uplata potrebno je predočiti i predavačkom timu prilikom dolaska na izobrazbu.

Prijaviti se možete u Domu na žalu svaki dan od 9 – 13 sati, na telefone 286-001, 091 286 1344, mail maslina002@gmail.com ili poudomnazalu@gmail.com, a sve deteljne informacije mogu se dobiti kod Mladenke Mašina. 

Svi prijavljeni moraju doći 2. veljače u 10 sati u Dom na žalu radi popunjavanja prijavnica. Sa sobom ponijeti : kopiju uplatnice i svjedodžbu o završenoj najmanje osnovnoj školi.