KiK donirao dresove mladim uzrastima Sv. Mihovila

KiK donirao dresove mladim uzrastima Sv. Mihovila

PREKO – Mladi nogometaši otočnog nogometnog kluba Sv. Mihovil u novu godinu ušli su u novim dresovima. Naime, u sklopu akcije „Maknimo djecu s ulice!“, njemački tekstilni lanac KiK Textilien drugi put zaredom hrvatskim je klubovima donirao nogometne dresove za sve uzraste. Dresovi su klima cool, a sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi. KiK Hrvatskana taj način pomaže rad nogometnih klubova, a nadasve rad omladinskih pogona koji su srce svakog kluba. Nove dresove dobilo je i više od 100 djece s otoka Ugljana i Pašmana, polaznika nogometne škole Sv. Mihovila, ukupno 211 kompleta dresova…

– Sretni smo što smo bili dio ove hvalevrijedne akcije i ovim putem zahvaljujemo KiK-u na donaciji. Na naš upit da i Sv. Mihovilu pomognu vrijednom donacijom, odgovorili su potvrdno te nam osigurali potrebne garniture dresova. Kako bismo iskazali zahvalnost za donaciju, pozivamo sve da lajkate Facebook stranicu – KiK Hrvatska, rekao je voditelj omladinskog pogona NŠK Sv. Mihovil Krešimir Jaklin.

Škola nogometa NŠK Sv. Mihovil djeluje na otocima Ugljanu i Pašmanu, a okuplja više od 100 polaznika u kategorijama palčići, papaline, tići te mlađi i stariji pioniri.