Olive Island Marina najbolja mala marina u Hrvatskoj

Olive Island Marina najbolja mala marina u Hrvatskoj

OPATIJA – U akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014., prvo mjesto za najbolju malu marinu osvojila je Olive Island Marina iz Sutomišćice.

Na drugome je mjestu Marina Betina, a na trećemu ACI marina Korčula. Tradicionalno, akcija Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku provodi se uz pomoć strukovnih udruga, Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženja Hrvatske te Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Udruženja marina pri HGK i Ministarstva zaštite okoliša i prirode, a od prošle godine akciji ocjenjivanja destinacija pridružila se i Hrvatska turistička zajednica. Sve to i činjenica da je ove godine čak 48 sudaca obišlo 103 destinacije i ocijenilo 80 hotela, 15 marina i 33 kampa te čak 907 plaža u čak sedam hrvatskih županija govori koliku je važnost poprimila ova hvalevrijedna akcija. 

Dodjela nagrada održala se u četvrtak 16. listopada 2014. u Opatiji, u sklopu Dana hrvatskog turizma, a uime Olive Island Marine primio ju je Toni Antišin, operativni direktor marine.